Köp Facebook likes och fans Köp Facebook likes | Instagram Followers | Youtube Views | Twitter followers

Hur tjänar man pengar på Youtube? Boosta din Youtube kanal

Kan man tjäna pengar på Youtube? Absolut! Många gör det och tjänar tiotusentals kronor per månad! Att ha en youtube kanal som genererar lite exra inkomst är välkommet för det flesta. Det viktigaste om du vill börja tjäna penga på youtube är. DU har unika insikter om någonting, du producerar riktigt bra produkt reviews eller du har någonting intressant att säga. Om du har dina mål klra eller iallafall vet vad du vill Videoblogga om så är det en start.

Hur får du sedan folk att följa din youtube kanal och att titta på dina videor. Du måste synas för de tjänster du vill marknadsföra

Din kanal måste vara stark. Ha många följare. Views på videos och likes på tidigare videos. Om din kanal har ett par år på nacken är det definitivt inget negativt. Jag tänkte visa lite egna exempel hur jag har rankat i YouTube för extremt tuffa söktermer.

#1 På Youtube for “SEO Consultant Miami”
#1 På Youtube för “Chevrolet Camaro SS Miami”
#1 På youtube för “Road Biking Miami”

 

Jag garanterar att jag kan ta din video till top 3 på bara dagar. Tänk er hur mycket trafik och branding värde ni får genom att ligga som nummer 1 i YouTube. Det driver riktigt bra med traffik!


#1 för Miami dolphins spelaren Raekwon MacMillan och “Raekwon McMillan Car” “Miami dolphins luxury cars” osv